Viking Energi

Kort om os

Viking Energi er Danmarks tredjestørste F-gasselskab og det stærke danske alternativ til de multinationale selskaber, som har domineret det danske F-gasmarked i årtier.

Selskabet, som er 100% danskejet, blev grundlagt i 2012, da en gruppe personer med mange års erfaring i F-gasbranchen overtog det tidligere Viking Gas.

Vi tilbyder samme gas som markedets øvrige gasleverandører – bare billigere og uden lange kontraktslige bindinger. Samme gas – bare billigere!

Selskabet har hovedkontor og gaslager på Avedøre Holme samt fyldestation, gaslager og kontor i Thorsø ved Århus. Vores mange kunder serviceres gennem et landsdækkende netværk af depoter og gaslagre.

Viking Energi har hvert år siden starten genereret to-cifrede vækstrater og nåede i 2018 en omsætning på 52 mio. kr. Det kan nævnes, at selskabet i 2017 blev kåret som Gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen.

Forsyningssikkerhed

Vort team har mere end 50 års erfaring fra branchen. Det er din garanti for en stabil, sikker og konkurrencedygtig gasforsyning.

Vi leverer dagligt fra vores centrale hovedlager i Thorsø. Desuden har vi distributører og forhandlere over hele landet, der kan rådgive og levere fra lokale gaslagre.

Sikkerhed og miljø

Viking Energi A/S anerkender og accepterer sit ansvar som arbejdsgiver og gasdistributør og træffer løbende de fornødne foranstaltninger for at imødekomme dette ansvar.

Selskabet anvender derfor væsentlige ressourcer på forbedringer af arbejdsmiljø og sikkerhed for ansatte, kunder og virksomhedens omgivelser. Som et resultat af dette arbejde har virksomheden i 2017 fået grønne smileys på alle sine arbejdspladser.

Konkurrenceforhold

Viking Energi A/S er helt afhængig af, at markedet for gas er et velfungerende marked, og ønsker derfor at understøtte en åben markedsøkonomi med fri konkurrence. Det betyder, at Viking Energi A/S undgår enhver adfærd, som krænker eller måtte krænke EU og danske konkurrencemæssige regler og lovgivning.

Samtlige Viking Energi A/S’ medarbejdere og nære samarbejdspartnere er derfor underlagt bestemmelserne i Viking Energi A/S til enhver tid gældende konkurrencemanual.

Close Menu