Viking Energi

Gas i tanke

Tankgas er en miljøvenlig energiløsning for virksomheder med et årligt gasforbrug på mere end 3 tons. Du kan enten leje eller købe tanken hos Viking Energi.

Med en tankløsning fra Viking Energi får du:

  • Tanke fra 2,4 – 20 m3 – fritstående eller nedgravede og mobile tankløsninger.
  • Levering i hele landet med automatisk opfyldning.
  • Flex-Gas konceptet som sikrer, at prisen følger markedsprisen.
  • Mulighed for at leje eller eje tanken.
  • Rådgivning og serviceaftaler.

Viking Energi leverer effektive og miljøvenlige F-gas løsninger til virksomheder i hele landet. Vor organisation har via sine mange år i branchen opbygget den nødvendige ekspertise til at sikre stabile og sikre leverancer. Vi køber den største del af gassen i Danmark, men leveringsaftaler med udenlandske gasselskaber sikrer, at vi altid har de nødvendige produkter til konkurrencedygtige priser.

Flex-Gas – samme gas, bare billigere!

Viking Energi har udviklet Flex-Gas konceptet som et nyt og banebrydende produkt, der sikrer, at du altid kun betaler markedsprisen. Gassens indkøbspriser varierer dagligt ligesom olieprisen, men Flex-Gas konceptet sikrer, at du betaler den korrekte pris i henhold til de internationale noteringer.

Flex-Gas har allerede givet mange tankgasbrugere store besparelser, og vi kommer meget gerne på et uforpligtende besøg og fortæller, hvad Flex-Gas betyder for dig.

Automatisk opfyldning og servicering af gasanlægget.

Via fjernovervågning (digital teknologi) sikrer vi automatisk, at vore kunder altid har gas på tanken, og via serviceaftaler sikrer vi, at tankudstyret er vedligeholdt og lever op til myndighedernes sikkerhedskrav.

Close Menu