"GAS FRA       SAMME GAS - BARE BILLIGERE!"

Vi sælger og distribuerer gas i flasker og tanke i hele Danmark

VIKING ENERGI

Vi giver dig mere energi for pengene

Viking Energi er Danmarks eneste lavpris F-gasselskab med særdeles konkurrencedygtige priser - uden at vi går på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Vi bestræber os på at kunne tilbyde F-gas i flasker og tanke til faste lave engrospriser til danske erhvervsvirksomheder og flaskegasforhandlere. Vi prioriterer samtidig god service og har et erfarent og kompetent personale, der gerne giver råd og vejledning.

Viking Energi er et rent dansk selskab, som blev grundlagt i 2012, da en gruppe ildsjæle med mange års erfaring i F-gas branchen overtog det tidligere Viking Gas. Vi har i dag hovedkontor og lager i Greve-området, fyldestation, lager og kontor i Thorsø ved Århus samt landsdækkende service og levering.

Forretningsgrundlag

Vi tilbyder samme gas som de eksisterende gasleverandører – bare billigere og uden lange kontraktslige bindinger. Vi kalder konceptet for FLEX GAS og er målrettet erhverv.

Det er ikke muligt at fremstille eller indkøbe F-gassen billigere. Derfor er vores engrospriskoncept basseret på en low cost forretningsmodel, hvor en lille organisation er 100 % fokuseret på kun at gøre det nødvendige.

Vi er endvidere et lille 100% danskejet selskab og skal ikke indfri høje krav til indtjening og afkast fra store internationale aktionærer. Vores mål er, at samtlige medarbejdere i Viking Energi skal være medejere. Erfaringsmæssigt øger det den enkeltes motivation for at yde den ekstra service, du måske en dag har brug for.

Som kunde hos Viking Energi får du således et erfarent, kompetent, fokuseret og særdeles konkurrencedygtigt alternativ til de etablerede udbydere af F-gas i Danmark.

Kontakt Viking Energi på tlf. 86 96 72 99 og hør, hvad det koster at købe gassen hos os. Du vil blive positivt overrasket!